globalsoft logo image

{ Edukacija. }

Code Camp

Želite li zaroniti u uzbudljivi svijet web programiranja? Onda se nalazite na pravome mjestu. Naš Code Camp je mjesto gdje se susreću entuzijasti, programeri i budući razvojni stručnjaci. Stvaramo zajednicu posvećenu učenju, razvoju vještina i istraživanju svijeta programiranja. Nudimo edukativne programske radionice koje će vas voditi korak po korak kroz proces stvaranja web stranice. Radionice su podijeljene u tri grupe:

Osnovna grupa upoznaje polaznike s temeljima web razvoja kroz jezike kao što su HTML, CSS i JavaScript. Polaznici će naučiti kako kreirati vizualno privlačne stranice te kako ih oživjeti pomoću interaktivnih elemenata. Fokus je na klijentskoj strani weba, gdje se istražuje kako korisnici vide i doživljavaju web sadržaj.


Napredna grupa vodi polaznike kroz složeniji web razvoj, uključujući backend tehnologije i integraciju baze podataka. Osim što će se baviti frontendom, polaznici će naučiti kako postaviti server, upravljati bazama podataka i kreirati kompleksne web aplikacije, pružajući im sveobuhvatno razumijevanje web razvoja gdje postaju sposobni za razvoj punokrvnih web rješenja.


Full Stack grupa predstavlja napredni korak jer obuhvaća i frontend i backend aspekte. Na frontend strani, polaznici će naučiti kako kreirati atraktivna i interaktivna korisnička sučelja (HTML, CSS, JavaScript), dok će se na backend strani usmjeriti na postavljanje servera, upravljanje bazama podataka i razvoju složenih web aplikacija. Ova grupa omogućuje polaznicima sveobuhvatno razumijevanje, omogućujući im razvoj kompletnih i visoko funkcionalnih web rješenja.


Cilj radionica je omogućiti svim polaznicima osnovu web razvoja te samostalnu izradu neke osnovne web aplikacije koja će biti od pomoći u daljnjem razvoju u svijetu web programiranja.

{ Sigurnost. Učinkovitost. Funkcionalnost. }

Tehnologije

Code Camp Classroom

Web developeri, odnosno programeri odgovorni su za razvoj i održavanje web stranica koje svakodnevno koristimo za posao, učenje, kupovinu, igre i ostalo. Razlikujemo front-end i back-end razvoj web aplikacija.

pages.codeCamp.firstTechColapsable


pages.codeCamp.secondTechColapsable


{ Budući programeri. }

Prvi Code Camp

Certificate for Code Camp

Prvi Code Camp održan je u travnju 2023. godine i trajao je dva mjeseca. Više od 50 polaznika bilo je raspoređeno u tri grupe, dvije osnovne i jednu naprednu. Plan je bio da na kraju radionice polaznici budu spremni uspješno riješiti završni test kojim bi provjerili usvojeno znanje.

Nakon završetka radionice pristupili su završnom testu te je njih 31 uspješno i položilo, 16 u početničkoj i 15 u naprednoj grupi Svi polaznici koji su položili test dobili su potpisani certifikat koji će im pomoći u nastavku njihove karijere u svijetu web developmenta. Naši predavači, Ante i Josip omogućili su polaznicima opuštenu atmosferu koja je uvijek najbolja za rad i učenje.

{ Postanite programer. }

Plan Code Campa

OSNOVNA

Savršeno mjesto za početnike koji tek ulaze u svijet web razvoja. Ovdje ćete otkriti osnove za kreiranje atraktivnih i funkcionalnih web stranica, bez obzira na vaše prethodno iskustvo.

NAPREDNA

Za one s osnovnim razumijevanjem programiranja koji žele poboljšati svoje znanje, naša Web Advanced grupa nudi napredne tehnike za stvaranje iznimnih digitalnih rješenja.

FULL STACK

Postanite vrhunski majstori u polju web razvoja. Preuzeti ćete kontrolu nad svim aspektima kreiranja web aplikacija. Spremite se za potpuno razumijevanje i samostalno rješavanje izazova u svijetu web tehnologija.

{ Dojmovi. Iskustva. }

Testimonials

U 2 mjeseca naučio sam dosta stvari vezanih uz razvoj fullstack web aplikacija koje do sada nisam znao. Imali smo i odličnog mentora koji je s nama prošao sve od početka do kraja izrade aplikacije kako u teoriji tako i u praksi. Na radionici je do izražaja najviše došao timski rad.Nakon završetka radionice dobio sam priliku za praksu u Globalsoftu. Smatram da je ovaj Code Camp odlična prilika kako za potpune početnike tako i za one koji žele proširiti svoje znanje.


Intenzivni tečaj pružio je veliku vrijednost, unapredivši tehničke vještine i važne meke kompetencije za uspjeh u tehnološkoj industriji. Nastava je bila temeljita, pristupačna i prilagođena svim razinama znanja. Instruktori su bili stručni, strpljivi i uvijek spremni pružiti podršku. Naučio sam ne samo sintaksu kodiranja, već i razmišljati kao programer, kreativno rješavati probleme i učinkovito surađivati s kolegama. Posebno se ističu praktični projekti u programu koji su mi omogućili primjenu znanja u stvarnim situacijama. Danas se osjećam samouvjereno u svom programerskom putovanju, sve zahvaljujući Code Campu.


Iako sam došao s određenom rezerviranošću prema tom tipu edukacije. Ova obuka mi je pružila priliku da dublje istražim svijet softverskog programiranja i razvijem svoje vještine na potpuno novom nivou. Instruktor je bio izuzetno stručan i posvećen učenju, pružajući jasna uputstva i podršku tijekom cijelog vremena trajanja Code Campa. Također, rad u timu na projektima s kolegama polaznicima bio je inspirativan i naučio sam mnogo o timskom radu i suradnji. Radionice i predavanja bila su interaktivna i dinamična, što je doprinijelo boljem razumijevanju gradiva. Nedugo nakon završetka edukacije, dobio sam poziv na razgovor za posao u Globalsoftu!


{ Vijesti s Code Camp-a }

Novosti

{ Često postavljena pitanja. }

FAQ

Radionice su namijenjene svima, od srednjoškolaca, studenata do zaposlenih ljudi. Nudimo osnovnu grupu za sve one koji nemaju predznanje te žele prvi put koračati svijetom web programiranja. Tu su još napredna i full-stack grupa za one koji žele usavršiti i proširiti postojeće znanje.


S obzirom na veliku zainteresiranost i ograničene kapacitete, za naprednu i full-stack grupu potrebno je uspješno riješiti entry test, dok je za osnovnu grupu dovoljno imati samo dobru volju.😊


Jedan ciklus radionica za jednu grupu traje dva mjeseca.


Radionice se održavaju dva puta tjedno, a jedno predavanje traje 3h.


Radionice se održavaju u jutarnjem (9-12h), dnevnom (12:30-15:30h) i poslijepodnevnom (16:30-19:30h) terminu.


Radionice se održavaju isključivo uživo u učionici namijenjenoj upravo za radionice.


Radionice se održavaju u prostorijama Globalsoft-a u Širokom Brijegu, na adresi: Ulica pobijenih franjevaca 25, Široki Brijeg.


Radionice su besplatne.


Planiramo u budućnosti radionice održavati i u Mostaru. Za sve informacije pratite našu službenu stranicu.


Primarni cilj radionica nije zaposlenje novih radnika već pružanje osnovnog znanja iz web programiranja. Ukoliko se pojavi potreba za zapošljavanjem novih kolega, onda ćemo svakako uzeti u obzir one polaznike koji su se iznimno isticali svojim znanjem i talentom na radionicama.


{ Zavirite u Code Camp. }

Galerija

Certificate for Code Camp
Code Camp Classroom

{ Odvaži se. }

Prijavite se

U tijeku je drugo izdanje Globalsoft Code Campa, a već sada možete poslati svoju prijavu za sljedeći ciklus koji je planiran za veljaču 2024. godine. Nakon toga, radionice se planiraju održavati u kontinuitetu, svaka 2 mjeseca. S obzirom na veliku zainteresiranost i ograničene kapacitete, preporučujemo da što prije osigurate mjesto te zakoračite u svijet web programiranja. Čekamo vas.

Kontakt informacije:

globalsoft phone   +387 39 852 163
globalsoft mail   codecamp@globalsoft.ba

Prati nas:

linkedIn