globalsoft logo image
globe

Razvijamo Vaše
poslovne ideje

Stvaranje visokokvalitetnih i održivih rješenja

koja u potpunosti zadovoljavaju Vas i nas

{ Upoznajte Globalsoft }

O nama

globalsoft office space

Sukladno vašim idejama i potrebama, pripremamo kvalitetna, učinkovita i napredna IT rješenja, jednostavna za korištenje, koja će unaprijediti i olakšati vaše poslovanje.

27001 ISO certificate

{ Izazovi. Kreativnost. Mogućnosti. }

Rješenja i usluge

Za svaki korak u vašem poslovanju, naš tim otvara nove mogućnosti. Nudimo kompletnu IT uslugu i IT consulting, svakodnevno pratimo vaše poslovanje i pružamo vam podršku. Kreiramo IT rješenja koja unaprjeđuju vaše poslovanje i stvaramo digitalnu budućnost zajedno, već danas. Podržavamo kulturu visoke kvalitete, održivosti i rješenja.

Naša inovativna IT rješenja pomažu klijentima da posluju uspješnije i jednostavnije. Razrađujemo poslovne ideje, realiziramo cjelovite programe i stvaramo rješenja visoke održivosti. Osmišljavamo i unaprjeđujemo iskustvo korištenja web stranica, webshop platforme, mobilne platforme, aplikacije i digitalne proizvode, uz vizualno atraktivna rješenja: UI I UX dizajn, Front End and Back End razvoj, QA, upravljanje projektima i održavanje.


Neprestano širimo vlastito znanje i uvodimo inovacije. Pratimo korak sa suvremenim tehnološkim rješenjima, vodimo računa o potrebama korisnika i interakciji korisnika i proizvoda, odnosno tvrtke, te isporučujemo specifične, pojedinačne usluge kako bismo poslovanje klijenta podigli na višu razinu.


Razvijamo profesionalne, funkcionalne e-commerce platforme za sve vrste industrija, B2B i B2C sektor, s integriranim sustavom za naplatu. Prilikom izrade, e-commerce platformu maksimalno prilagođavamo potrebama i zahtjevima klijenata. Odlikuju je jednostavno korištenje i upravljanje sadržajem, pouzdanost i brzina. Svakom pojedinačnom projektu pristupamo s maksimalnom pažnjom i posvećenošću.


Želite povećati svoju konkurentnost?

Pošaljite nam upit

background

{ Sigurnost. Učinkovitost. Funkcionalnost. }

Tehnologije

Sve započinje dobrim kodom, pa za backend koristimo Go i PHP, te Angular, React, Nuxt i Vue za frontend. Za baze koristimo Postgresql, Redis i Elastic za specifične potrebe brzine te Docker za podršku našem radu na lokalnom okruženju i isporuke na testna i produktivna okruženja. U samim počecima popis tehnologija je bio manji, no kako nam je rastao broj kupaca i tržišni udjel, tako smo se prilagođavali i integrirali novije, optimalne tehnologije za naše projekte i proizvode

dark-circle-mobile
light-circle-mobile
docker
angular
redis
vue js
elastic

nuxt js
php
react js
posrgresql
golang
spryker

{ Povjerenje. Učinkovitost. Razvoj. }

Partneri

Naši partneri su brojne međunarodne kompanije s kojima uspješno surađujemo dugi niz godina. Naš zajednički cilj su uspješni projekti i vrhunska rješenja koja poslovanje podižu na višu razinu”

Dr. Markus Kalb, Userwerk CEO
Userwerk logo

’Naša suradnja s Globalsoftom seže do samih početaka naših tvrtki - i zajedno smo rasli u obimu, znanju i tržišnom udjelu. Globalsoft je sjajna potpora našim poslovnim idejama i radujemo se još svjetlijoj zajedničkoj budućnosti. ’

Dr. Markus Kalb

CEO - Userwerk GmbH

Christian Harms, Solar Operations
Solar operations logo

’Bio nam je potreban kvalitetan i brzi tim koji bi mogao zadovoljiti naše potrebe u industriji igara na sreću i Globalsoft se pokazao kao savršeno rješenje. Užitak mi je raditi sa njihovim mladim i proaktivnim timom i jedva čekam nadolazeće poslove s njima. ’

Christian Harms

COO - Solar Operations, Ltd

Dennis de Jong, GDP
GDP logo

’Tražili smo nekoga tko će implementirati naše poslovne ideje i potrebe u jednostavan ali i snažan alat, univerzalan ali i jedinstven, i Globalsoft je odgovorio na izazov. ’

Dennis de Jong

CEO - Global Digital Profile GmbH