globalsoft logo image

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti nam je važna. Ako i do koje mjere komunikacijom dobijemo osobne podatke, bit će procesirani u skladu sa statutornim odredbama zaštite podataka Zakona o zaštiti osobnih podataka („Službeni glasnik Bosne i Hercegovine“ 49/06). Naravno, prema svim podacima odnosit će se kao povjerljivima. Sa sljedećim informacijama o zaštiti informacija želimo detaljnije objasniti kako se odnosimo prema podacima.

Osnove

Ova izjava o zaštiti podataka odnosi se na sve posjetitelje, zainteresirane strane i zaposlenike, kao i ugovorne partnere i druge fizičke osobe koje koriste ovu web-stranicu. Izjava o zaštiti podataka primjenjiva je neovisno o domenama, sistemima, platformama i uređajima koji se koriste (primjerice, desktop ili mobilna verzija) na kojima se pokreće web-stranica.

Opća zakonska osnova

Obrada osobnih podataka u principu je zabranjena i primjenjiva samo u iznimnim slučajevima. Prihvatljivost obrade podataka može proizaći samo iz činjenice da je obrada podataka bazirana na odgovarajućoj zakonskoj osnovi.

Prikupljamo osobne podatke od Vas samo kad:

  • Nas kontaktirate putem web-forme

  • Ispunite prijavu za posao

  • Nas kontaktirate izravno putem e-mail forme

Nijedna informacija koju dobijemo od Vas neće biti pohranjena na ovoj web-stranici, prodana ili proslijeđena bilo kojoj trećoj strani koja obrađuje podatke.

Povreda podataka

Prijavit ćemo svaku nezakonitu povredu podataka u bazi podataka ove web-stranice ili baze(a) podataka bilo kojih trećih strana za obradu podataka relevantnim osobama i vlastima unutar 72 sata od povrede ako je očito da su osobni podaci pohranjeni na način koji se može identificirati, ukrani.